Kako izbrati kakovosten računovodski servis

4 februarja, 2018by Martin Težak

Kakovosten računovodski servis

Računovodstvo Špica z vami od 1993 leta.

Uspeh in kariera sta kot vrtnica, lep cvet z veliko trnja.

Želim nas vse spomniti, kako smo POLNI optimizma stopili v vode podjetništva. Potrebovali smo izhodiščno idejo. Nato se z idejo zbudiš, cel dan preživiš z idejo in greš spati z idejo. Zraven pa potrebuješ toliko vztrajnosti, da idejo realiziraš, pripelješ do tega, da imaš v rokah sam izdelek in ga nato tudi prodaš. Vsak dan potrebujemo pogum.

Pri tem pa mora podjetnik sprejemati še pomembne odločitve glede investiranja v opremo, razvoj, v zaposlitve, določati prodajne in nabavne pogoje poslovanja,…

No, in potem mora podjetnik izbrati še računovodski servis.

Se vam je že zgodilo, da ste iskali računovodski servis, ki bi ustregel vsem vašim potrebam, ki bi imel za vas vse pomembne informacije in odgovore na vsa vaša poslovna vprašanja ter izbrali takega, za katerega ste verjeli, da bo prav to kar ste želeli? Najboljši, najhitrejši, najcenejši, vseveden, vedno na razpolago in še in še in bili potem razočarani?

V naglici življenja, pod pritiski odločitev, nimamo časa, da bi se ustavili in uredili svoje misli. Živimo kot roboti in vztrajno iščemo in si želimo obilo sreče!

Sploh pa se ne zavedamo, da je naša največja sreča in bogastvo naše telo-zdravo in živo telo, ki vsa ta leta poganja vse – družino, podjetje, sodelavce, poslovne partnerje, …..

V letu 2018 vam želim , da bi se srečali sami s seboj , si vzeli čas samo zase in se spočili. Verjemite, da si lahko privoščite počitek.

Vam zgodba ni znana? Potem ste eden redkih srečnežev, če pa se v njej prepoznate nam posvetite še par bralnih minut.

Torej, če ste že kdaj iskali računovodski servis, si morda le tu in tam želeli zamenjati sedanjega ali celo že iščete zamenjavo, ste v iskanju primernega zagotovo ugotovili, da vsi obljubljajo isto; vsi so zelo strokovni, vsi so davčni svetovalci, popolnoma zanesljivi, zelo izkušeni, vsi imajo zadovoljne stranke in so povrhu cenovno zelo ugodni.

Ja, to vam bodo obljubljali prav vsi, tudi mi vam zagotavljamo vse našteto.

Toda, kje se konča obljubljanje in začne izpolnjevanje zagotovil. Kateri je tisti servis, ki vam bo dejansko ponudil presežno vrednost.

Mi verjamemo da jo imamo. Tudi mi smo podjetniki, lastniki, odgovorni sebi, svojim sodelavcem, družinam, skupnosti,…

Če bi sama morala izbrati računovodski servis, bi zagotovo izbrala takšnega, ki:

  • Ima čas spoznati poslovanje mojega podjetja,

  • Razume in sledi razvoju našega podjetja,

  • Sledi zakonskim spremembam,

  • Nismo samo eden izmed mnogih,…

Vaše podjetje vodimo, kot bi bilo naše.

Svoje delo opravljamo tako, kot bi želeli in pričakovali, če bi bili mi sami naročniki.

Ponosni smo, da nas naši partnerji smatrajo za zanesljive in strokovne sodelavce. Na vas pa je, da se sami prepričate o njihovi trditvi.

Vabljeni!

Zbornica računovodskih servisov je izdala brošuro, ki jo lahko brezplačno prenesete.
Dostopna je na naslednji povezavi:

https://eknjiga-zrs.gzs.si/kako-izbrati-racunovodski-servis/

Martin Težak