STROKOVNO UPRAVLJANJE S FINANCAMIFinančne Storitve

Odlično upravljanje s financami je eden najpomembnejših dejavnikov dobre poslovne prakse, ki prinaša mnoge poslovne bonitete.
Prilagodljivost
Storitve s področja Finančnih storitev, prilagojene vam
Strokovni, hitri in točni
Specializirani za vse segmente finančnih storitev
Strokovno osebje, cena storitev in garancija
Čaka vas prijazno, kolektivno in strokovno osebje, dostopna fer cena ter 100 % garancija kakovosti.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://racunovodstvospica.si/wp-content/uploads/2022/08/kolektiv-racunovodstva-spica.png
STORITVE FINANC PO VAŠI MERI

Učinkovito Poslovanje

Finančne storitve v podjetju Šica d.o.o. prilagodimo vsem potrebam in velikosti posameznega podjetja. Nudimo specializirano in fokusirano storitev za vsako posamezno finančno področje, ki zadovoljuje Slovenskim in evropskim standardom ter zakonitostim. Ustrezno vodene finance so eden izmed najpomembnejših dejavnikov za uspešno poslovanje podjetja.

PRIHRANITE ČAS IN DENAR

Področje financ

Sodoben in tehnološko razvit računovodski servis Špica d.o.o. vam na področju financ prihrani tako čas kakor denar. Vsak dober poslovnež se zaveda tega osnovnega zelo pomembnega faktorja v svojem podjetju. Izboljšajte in olajšajte tudi vi svoje poslovanje z našo strokovno ekipo, ki bo pod vodstvom mag. Tatjane Adlešič za vas vodila in urejala s področja financ optimalno strategijo. Prihranili boste čas in denar.

ZAGOTAVLJAMO SLEDEČE STORITVE S PODROČJA FINANC
Izbira vira financiranja
Izdelavo investicijskega programa
Izdelavo poslovnega načrta
Vodenje plačilnega prometa
Pripravo dokumentacije za potrebe bank
Izdelavo projekta pridobivanja državnih in evropskih sredstev
AKTUALNA VPRAŠANJA

Svojim strankam nudimo vso strokovno pomoč in svetovanje tudi pri vseh ostalih aktualnih vprašanjih. Naša strokovna ekipa v vsakem trenutku poskrbi za ažurno obdelavo finančnih podatkov in posredovanje informacij, ki omogočajo stabilno poslovanje ter sprejemanje ustreznih poslovnih odločitev pri načrtovanju, izvajanju in nadziranju.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://racunovodstvospica.si/wp-content/uploads/2022/09/andreja-pezdirec-racunovodstvo-spica.jpg

Računovodska ponudba

Klasično računovodstvo

Vi nam posredujete poslovne listine, mi jih poknjižimo in poskrbimo za vse ostalo. Pri klasičnem računovodstvu se dokumentacija knjiži v glavno knjigo. Naše osebje bo skrbno in odgovorno pregledalo vse vaše listine ter jih ustrezno poknjižilo. Hkrati bodo za vas urejena vsa zakonsko predpisana računovodska in statistična poročila.

E- poslovanje

Če si ne želite knjižiti, vam lahko omogočimo samo vpogled v celotno vaše poslovanje preko spletnega računovodskega programa, vse ostalo pa za vas opravi naša odlična ekipa.

Vi gledate, mi knjižimo

Vi imate dostop do računovodskega programa, v katerem sestavite določene listine. Mi jih prevzamemo, obdelamo in pripravimo za knjiženje kakor tudi vse ostalo. Strankam omogočimo dostop do strežnika in vpogleda podatkov v računalniškem programu, avtomatizirano knjiženje računov, skeniranje in arhiviranje dokumentacije ter v knjižene podatke.

VSE NA ENEM MESTU

iz področja Financ

Podjetnikom prijazen, hiter in strokoven računovodski servis.
IZ SVETA FINANC, RAČUNOVODSTVA, DAVKOV ...

Poslovna obvestila

V poslovnih obvestilih, ki jih pripravljamo v računovodskem servisu Špica d.o.o. objavljamo uradna pojasnila, ki se dotikajo davkov, plač, zakonodaje, prava ter drugih pomembnih tematik. Vabljeni k ogledu!
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image